sk
Blog
Vyberte si úsporné osvetlenie do garáže
21 Apr 2023  /  Rady a tipy

Vyberte si úsporné osvetlenie do garáže

Osvetlenie garáže

V mnohých starších súkromných garážach je osvetlenie naozaj nedostatočné, ba až úbohé. Zo stropu visiaca žltá halogénová žiarovka kombinovaná napríklad s malou stolnou lampičkou na ponku môže síce pôsobiť útulne a „garážovo“, no ak plánujete garáž využívať aj inak, ako len pánsku trucovňu, budete v nej potrebovať spoľahlivé a výkonné LED osvetlenie.
 

Osvetlenie malej domácej garáže

Pre osvetlenie malej domácej garáže sú výbornou voľbou LED lineárne svietidlá. V mnohých starších garážach by sme ešte našli napríklad za sebou idúce „neónky“. Ich výmenou za modernú LED alternatívu docielite nižšie náklady na elektrickú energiu, ale aj oveľa intenzívnejšie svetlo, ktoré vám pomôže pri bežnej údržbe, ale napríklad aj pri obyčajnom vysávaní auta.
 

Osvetlenie dielne v garáži

Ak je súčasťou vašej garáže aj malá dielňa s pracovným stolom, môžete si vybrať nejaké LED svietidlá pre osvetlenie dielne. Jeden 30-wattový štvorcový LED panel nad pracovným stolom vám poskytne dostatok svetla na všetky opravy komponentov z auta, ale aj na rôzne majstrovanie a kutilské projekty, pri ktorých potrebujete pracovať s malými súčiastkami.
 

Osvetlenie verejnej garáže

Verejné garáže (napríklad tie, ktoré sú súčasťou veľkých nákupných centier) potrebujú intenzívne osvetlenie v podstate 24/7. Práve na takýchto obrovských plochách je mimoriadne dôležité, aby boli svetlá úsporné a zároveň mali dlhú životnosť. Výbornou voľbou sú klasické LED priemyselné svietidlá, ktoré poskytnú dostatok svetla aj v garážach s vyšším stropom. Radi vám pripravíme návrh a cenovú ponuku pre osvetlenie veľkoplošných garáží.
 

Dizajnové svietidlá do garáže

Niektoré garáže (najmä tie patriace milovníkom motoriek) vyzerajú často lepšie, ako väčšina obývačiek. Netvrdíme, že by vyššie spomínané LED panely alebo lištové LED svietidlá vyzerali zle, no ak chcete dizajn celej miestnosti naozaj vyšperkovať, do nových podhľadov zo sadrokartónu by sa skvele hodili LED zápustné svietidlá.
 
Potrebujete poradiť?
Máme niekoľko možností ako nás kontaktovať. Vyberte si, ktorá vám vyhovuje.
My sa vám ozveme
Nechajte nám váš e-mail a náš obchodný zástupca vás bude kontaktovať.
Facebook
SILRING s.r.o.
851 04 Bratislava
Sustekova 16
Záruka a doprava
Záruka na všetky výrobky 3 - 5 rokov. Doprava po celom Slovensku pri objednávke nad 150 eur - zadarmo.
© Všetky práva vyhradené 2024 SILRING
sk
Potrebujete poradiť? Vyžiadajte si nezáväzný návrh vášho projektu osvetlenia