sk
Blog
LED osvetlenie do dielne je základom kvalitnej práce
02 Dec 2022  /  Rady a tipy

LED osvetlenie do dielne je základom kvalitnej práce

Prečo LED osvetlenie do dielne?

LED osvetlenie má pri rovnakej spotrebe energie až desaťkrát vyšší svetelný výkon. V princípe to znamená, že 10-wattová LED lampa svieti rovnako, ako 100-wattová klasická halogénová žiarovka. Okrem značnej úspory energie je LED svetlo známe aj bielym a studeným odtieňom, ktoré má najvyšší CRI Index, čo znamená, že vidíte farby presne také, aké v skutočnosti sú.
 

Ako si vybrať LED osvetlenie do dielne?

Do menšej domácej dielne budete potrebovať jedno alebo viac hlavných LED stropných svietidiel. Okrem toho sa vám hodia aj menšie zapustené bodové svietidlá nad hlavným pracovným stolom alebo pri inej pracovnej stanici. V neposlednom rade nezabudnite na LED stolné svietidlo, ktoré môžete použiť aj doma napríklad pri písacom stole.
 

LED osvetlenie do autodielne

V autodielni so zvýšeným stropom pre opravu dodávok a iných vyšších nákladných áut, respektíve pre montáž autožeriavu na dvíhanie áut potrebujete výkonnejšie priemyselné stropné LED svetlá, ktoré vytvoria dostatok svetla aj na väčšiu vzdialenosť. Okrem toho je vhodné mať aj väčší prenosný LED reflektor, ktorý môže mechanik premiestniť pod zdvihnuté auto a nasmerovať ho smerom na celý podvozok.
 

LED osvetlenie do veľkých dielní

Pri osvetlení veľkých dielní a priemyselných hál máme v ponuke špeciálne LED stropné reflektory a ďalšie modely LED osvetlenia aj do náročných podmienok. Projektovanie takéhoto LED osvetlenia však odporúčame nechať v rukách firmy, ktorá sa zaoberá montážou osvetlenia.
 

Návrh LED osvetlenia do dielne

Radi vám pripravíme návrh budúceho LED osvetlenia vo vašej dielni na mieru s ohľadom na všetky individuálne požiadavky. Pozrite si, ako sme vyriešili LED osvetlenie v iných dielňach v našom zozname prípadových štúdií. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.
Potrebujete poradiť?
Máme niekoľko možností ako nás kontaktovať. Vyberte si, ktorá vám vyhovuje.
My sa vám ozveme
Nechajte nám váš e-mail a náš obchodný zástupca vás bude kontaktovať.
Facebook
SILRING s.r.o.
851 04 Bratislava
Sustekova 16
Záruka a doprava
Záruka na všetky výrobky 3 - 5 rokov. Doprava po celom Slovensku pri objednávke nad 150 eur - zadarmo.
© Všetky práva vyhradené 2024 SILRING
sk
Potrebujete poradiť? Vyžiadajte si nezáväzný návrh vášho projektu osvetlenia