sk
Blog
LED lampáš ako must-have každého turistu
28 Dec 2021  /  Rady a tipy

LED lampáš ako must-have každého turistu

LED lampáš pre turistov

Malé a ľahké LED lampáše nachádzajú svoje využitie u turistov a zálesákov. Sú vyrobené prevažne z ultraľahkých a pevných plastov, ktoré znesú aj nejaké to hrubšie zaobchádzanie. Dobrý LED lampáš je vodotesný, aby ste sa nemuseli báť používať ho aj v daždi. Samozrejmosťou by mala byť nabíjateľná a ideálne VYMENITEĽNÁ batéria s vysokou kapacitou, ktorá v kombinácií s LED čipom zaručí desiatky, možno až stovky hodín svietenia.

 

Solárny LED lampáš

Ďalším vylepšením LED lampáša môže byť súčasť malého solárneho panelu. Počas celodenného pochodu môžete mať lampáš zavesený pomocou karabínky na batohu alebo na opasku a nabíjať ho tak z denného svetla. Následne vám vydrží svietiť 4-6 hodín, čo bohato stačí na čas od západu slnka do doby, než sa rozhodnete zaliezť do spacáka.

 

Lampáše poháňané kľukou

Veľmi obľúbené sú aj lampáše, ktoré majú okrem solárneho nabíjania aj ďalší možný spôsob, a to nabíjanie kľukou. Podobne ako pri mlynčeku na kávu, kľukou točíte napríklad jednu minútu, čím cez dynamo dobíjate batériu a následne vám môže lampáš poskytnúť 10 minút dostačujúceho svetla.

 

Moderný vs. tradičný dizajn

LED lampáše nájdete v ponuke mnohých obchodov, pričo v oblasti dizajnu máte možnosť výberu medzi moderným alebo tradičným prevedením. Je len na vás, či sa vám páčia viac tradičné dizajny, ktoré vyzerajú v princípe úplne rovnako, ako klasické petrolejky, alebo dáte prednosť modernému minimalistickému dizajnu, ktorý bude skvele ladiť s vašim smartfónom či powerbankou.

 

LED lampáš na terase

LED lampáše v rôznej podobe sú vhodné nielen na výlety do prírody, ale aj do záhrady. Či už dáte prednosť lampášikom, ktoré sa zapichujú do zeme, závesným lampášom, lampášom v tvare zvierat alebo opäť lampášom v dizajne petrolejovej lampy či solárnym LED svetlám v tvare verejného osvetlenia, to všetko závisí len od vášho vkusu.

Potrebujete poradiť?
Máme niekoľko možností ako nás kontaktovať. Vyberte si, ktorá vám vyhovuje.
My sa vám ozveme
Nechajte nám váš e-mail a náš obchodný zástupca vás bude kontaktovať.
Facebook
SILRING s.r.o.
851 04 Bratislava
Sustekova 16
Záruka a doprava
Záruka na všetky výrobky 3 - 5 rokov. Doprava po celom Slovensku pri objednávke nad 150 eur - zadarmo.
© Všetky práva vyhradené 2024 SILRING
sk
Potrebujete poradiť? Vyžiadajte si nezáväzný návrh vášho projektu osvetlenia