sk
Blog
Dizajnové ambientné LED osvetlenie aj u vás doma
29 Oct 2021  /  Rady a tipy

Dizajnové ambientné LED osvetlenie aj u vás doma

Dizajnové LED osvetlenie

Ak máte záujem o dizajnové LED osvetlenie vo vašej domácnosti, je potrebné začať s výmenou primárneho osvetlenia. LED panely, LED stropné svietidlá, ale aj zabudované bodovky sú ideálnym riešením pre všetky miestnosti od obývačky až po špajzu. Vybrať si môžete z rôznych minimalistických dizajnov a hlavne z troch najčastejších farieb – teplej žltej, neutrálnej dennej a studenej bielej. Neutrálna denná je najpríjemnejšia a je to skvelý kompromis medzi teplým, no zároveň dostatočne jasným svetlom.

 

LED lišty a pásiky za nábytkom

Keď máte vyriešené primárne osvetlenie, môžete porozmýšľať aj nad výmenou stolných či nočných lampičiek, žiaroviek digestora a podobne. Skutočné zázraky však zvládnete vytvoriť s LED lištami a samolepiacimi LED pásikmi. Ich primárne určenie je napríklad v kuchynských linkách, no vhodnou inštaláciou za skriňu, komodu, pod posteľ či za televízor môžete vytvoriť ambientné dizajnové osvetlenie, ktoré vám poskytne aj dostatočnú intimitu pri vypnutom primárnom osvetlení.

 

LED so zmenou farby

Aké LED svetlá a lišty či pásiky si vybrať? Ak vám ide čisto o dizajnové osvetlenie do domu či bytu, určite zvoľte model, ktorý dokáže meniť farbu. Aj obyčajný LED pásik do zásuvky dokáže často svietiť aj 100 rôznymi farebnými odtieňmi. Oranžový zvoľte na Halloweensky filmový večer, zelený na deň Sv. Patrika, červený na romantický večer s partnerom – fantázii sa medze nekladú.

 

Inteligentné riadenie LED osvetlenia

LED osvetlenie si vychutnáte najlepšie vtedy, keď ho budete môcť ovládať pomocou nejakého smart systému. Stlmovanie svetiel cez váš inteligentný telefón alebo zapísanie svetiel na diaľku z dovolenky pri mori pre odplašenie zlodejov sú len niektoré z funkcií, ktoré oceníte až vtedy, keď ich budete naozaj mať.

 

LED osvetlenie reagujúce na hudbu

Mnohé z LED osvetlení na trhu dokážu dokonca aj reagovať na hudbu alebo iné zvuky. Ambientné LED osvetlenie je dokonca súčasťou niektorých modelov LED TV. Pri projektovaní osvetlenia vás limituje len vaša vlastná predstavivosť. Pre vytvorenie dokonalej atmosféry sú práve LED-ky reagujúce na zvuky výbornou voľbou.

Potrebujete poradiť?
Máme niekoľko možností ako nás kontaktovať. Vyberte si, ktorá vám vyhovuje.
My sa vám ozveme
Nechajte nám váš e-mail a náš obchodný zástupca vás bude kontaktovať.
Facebook
SILRING s.r.o.
851 04 Bratislava
Sustekova 16
Záruka a doprava
Záruka na všetky výrobky 3 - 5 rokov. Doprava po celom Slovensku pri objednávke nad 150 eur - zadarmo.
© Všetky práva vyhradené 2024 SILRING
sk
Potrebujete poradiť? Vyžiadajte si nezáväzný návrh vášho projektu osvetlenia