sk
Blog
Vonkajšie LED reflektory – vysoký výkon za každého počasia
15 Jul 2021  /  Rady a tipy

Vonkajšie LED reflektory – vysoký výkon za každého počasia

Prednosti exteriérových LED reflektorov

Kvalitné LED reflektory majú v porovnaní s klasickými svietidlami vysoký výkon pri zachovaní nízkej spotreby energie. Pochváliť sa môžu aj naozaj dlhou životnosťou, ktorá sa šplhá v závislosti od jednotlivých modelov k desiatkam tisíc hodín prevádzky. Svetelný lúč dokáže osvetliť požadovaný priestor na veľkú vzdialenosť.
 

Vonkajšie LED reflektory – použitie

Najčastejšie sa LED reflektory používajú pre osvetlenie štadiónov. Samozrejmosťou je aj osvetlenie futbalových ihrísk, zimných štadiónov, rôznych športových areálov, tenisových kurtov, ale aj golfových ihrísk či bazénov. Na ihrisku dokážu vytvoriť podmienky, ktoré sú takmer identické s denným svetlom. Samozrejmosťou je aj osvetlenie lyžiarskych zjadzoviek.
 

Osvetlenie budov a pamiatok

Osvetlenie kostolov a sôch, hradov a iných historických budov je na Slovensku mimoriadne obľúbené. Aj toto často zabezpečujú práve LED reflektory. Napriek ich vysokému počtu a non-stop prevádzke počas celej noci ide o finančne výhodné riešenie. Vo väčšom počte sa používajú napríklad aj na osvetlenie billboardov pri cestách.
 

Odolnosť voči počasiu

Keďže sú určené do exteriéru, nemusíte sa báť, že by si neporadili s ostrým slnkom, s mrazom či dažďom. Vyberajte si práve modely, ktorým nevadí žiadna zmena počasia a budú vám spoľahlivo slúžiť celé roky aj dlho po skončení záruky.
 

Doplnkové spôsoby použitia

LED reflektory sa využívajú aj pre montáž na vozidlá a rôzne iné dopravné prostriedky – terénne autá, vrtuľníky či člny. Využívajú sa napríklad pri pátracích akciách vo vode aj na suchu. Mobilné reflektory na prenosných konštrukciách bývajú zasa súčasťou pódií, ale aj stavenísk.
 

Odborný návrh a montáž

Neviete, ako navrhnúť osvetlenie celého štadióna alebo rekonštrukciu starého osvetlenia zjazdovky? Nechajte to na nás. Kontaktujte nás a my vám pripravíme návrh osvetlenia pre akýkoľvek interiérový alebo exteriérový priestor.

Potrebujete poradiť?
Máme niekoľko možností ako nás kontaktovať. Vyberte si, ktorá vám vyhovuje.
My sa vám ozveme
Nechajte nám váš e-mail a náš obchodný zástupca vás bude kontaktovať.
Facebook
SILRING s.r.o.
851 04 Bratislava
Sustekova 16
Záruka a doprava
Záruka na všetky výrobky 3 - 5 rokov. Doprava po celom Slovensku pri objednávke nad 150 eur - zadarmo.
© Všetky práva vyhradené 2024 SILRING
sk
Potrebujete poradiť? Vyžiadajte si nezáväzný návrh vášho projektu osvetlenia