sk
Blog
Osvetlenie kancelárie – aké svetlá sú vhodné na dennú prácu v miestnosti?
17 Feb 2021  /  Rady a tipy

Osvetlenie kancelárie – aké svetlá sú vhodné na dennú prácu v miestnosti?

LED osvetlenie pomáha znižovať únavu

Internet je plný návodov, ako zvýšiť produktivitu práce a sústredenie počas pracovnej doby. Rôzne chemické zlúčeniny a meditačné metódy sa nie vždy ukážu ako účinné. Ľudia postupne prichádzajú na to, že medzi 3 najdôležitejšie faktory, ktoré ovplyvňujú váš výkon v práci, patrí dostatok odpočinku (takže žiadna prebdená noc), dostatočný prísun kyslíka (vyvetraná kancelária) a hlavne dostatočne silné osvetlenie v celej kancelárii.

Dostatok svetla aj počas sychravých dní

LED osvetlenie poskytuje vďaka modernej technológii oveľa väčší výkon a svietivosť, než klasické staré žiarovky. Aj počas tmavých dní alebo nočných hodín tak dokáže v interiéri navodiť dojem plnohodnotného denného svetla. Ak pracujete do neskorých večerných hodín, správne osvetlenie vám pomôže udržať sústredenú myseľ až do fajrontu.

Mimoriadna úspora

LED svetlá sú napriek vysokému výkonu mimoriadne úsporné. To sa prejaví najmä na účtoch za elektrinu vo veľkých kancelárskych budovách, open office, ale aj vo všetkých priemyselných budovách, kde je osvetlenie zapnuté v podstate 24/7.

Druhým faktom je, že LED svetlá majú oproti klasickým žiarovkám oveľa väčšiu životnosť. LEDky sa „dožívajú“ rádovo desiatky tisíc hodín. Len zriedkavo sa objaví nejaký technický problém, a preto ušetríte aj na opravách.

Rozmiestnenie osvetlenia

Ak ste čakali, že v tomto článku vám ukážeme návrh presného rozmiestnenia LED osvetlenia vo vašej kancelárii, tak vás sklameme. Správne naprojektovanie osvetlenia v budovách a iných priestoroch je hotová veda, v ktorej sa aj my neustále vzdelávame aj po rokoch tvrdej praxe. Každý objekt je špecifický výškou stropu a pôdorysom danej kancelárie, orientáciou okien a iných faktorov, ktoré vplývajú na kvalitu osvetlenia.

Radi vám navrhneme osvetlenie na mieru

Potrebujete navrhnúť osvetlenie pre vašu kanceláriu, budovu, open office, alebo aj školskú triedu či priemyselnú halu? Neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pripravíme individuálnu cenovú ponuku a konkrétny návrh riešenia osvetlenia po osobnej obhliadke priestoru pre vašu maximálnu spokojnosť.
Potrebujete poradiť?
Máme niekoľko možností ako nás kontaktovať. Vyberte si, ktorá vám vyhovuje.
My sa vám ozveme
Nechajte nám váš e-mail a náš obchodný zástupca vás bude kontaktovať.
Facebook
SILRING s.r.o.
851 04 Bratislava
Sustekova 16
Záruka a doprava
Záruka na všetky výrobky 3 - 5 rokov. Doprava po celom Slovensku pri objednávke nad 150 eur - zadarmo.
© Všetky práva vyhradené 2024 SILRING
sk
Potrebujete poradiť? Vyžiadajte si nezáväzný návrh vášho projektu osvetlenia