sk
Blog
Stropné osvetlenie – sprievodca výberom
09 Apr 2021  /  Rady a tipy

Stropné osvetlenie – sprievodca výberom

Stropné osvetlenie do interiéru

Stropné LED svietidlá patria medzi najčastejšie vyhľadávaný typ svietidiel. Sú vhodné rovnako do bytov a domov v počte niekoľkých kusov, ako aj do celých komplexov kancelárskych budov, pre nemocnice, školy a iné rozsiahle objekty, ktoré potrebujú často aj non-stop osvetlenie 24 hodín denne.

Alternatívy pre stropné osvetlenie

Okrem tradičného stropného osvetlenie nájdete v našej ponuke napríklad aj LED panely, LED závesné svietidlá, ale aj lištové LED svietidlá. Všetky spomenuté sú vhodné do interiéru a poskytnú vám dostatok svetla na prácu, vyučovanie, ale aj na bežný pohyb po chodbách či iných priestoroch.

Príprava pre stropné osvetlenie

Na inštaláciu nového LED osvetlenia je potrebná vhodná príprava, na ktorú treba myslieť popredu. Rozvody osvetlenia sa najčastejšie skrývajú nad sadrokartón medzi hliníkové profily, ktoré ho držia pokope. Ak ste na to nemysleli, vždy je možné káble viesť priznané po strope alebo vzduchom, čo sa napríklad robí aj účelovo v rôznych industriálne zariadených podnikoch, reštauráciách aj domácnostiach.

LED osvetlenie do veľkých priestorov

LED stropné osvetlenie vám odporúčame aj na rekonštrukciu, či do novostavieb veľkých komplexov kancelárskych budov a iných veľkých stavieb, kde sa vyžadujú často desiatky tisíc svetelných bodov. LED osvetlenie je úsporné a najmä pri veľkom počte žiaroviek sa úspora na spotrebe energie, ale aj na dlhšej životnosti prejaví v podstate okamžite.

Osvetlenie do úzkych priestorov

Niektoré modely stropného osvetlenia sú vhodné aj do úzkych priestorov, ako sú napríklad chodby, kumbály, rôzne spojovacie miestnosti alebo skladové priestory s regálmi až po strop. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete pomôcť s návrhom LED osvetlenia pre vašu budovu, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.
Potrebujete poradiť?
Máme niekoľko možností ako nás kontaktovať. Vyberte si, ktorá vám vyhovuje.
My sa vám ozveme
Nechajte nám váš e-mail a náš obchodný zástupca vás bude kontaktovať.
Facebook
SILRING s.r.o.
851 04 Bratislava
Sustekova 16
Záruka a doprava
Záruka na všetky výrobky 3 - 5 rokov. Doprava po celom Slovensku pri objednávke nad 150 eur - zadarmo.
© Všetky práva vyhradené 2024 SILRING
sk
Potrebujete poradiť? Vyžiadajte si nezáväzný návrh vášho projektu osvetlenia