sk
Blog
Kde všade môžete využívať LED lišty?
04 Jan 2021  /  Zaujímavosti

Kde všade môžete využívať LED lišty?

Dizajnový prvok do bytu

Hneď v prvom bode je dobré poznamenať, že LED lišty nie je vhodné používať ako primárne osvetlenie akýchkoľvek priestorov. Slúžia hlavne ako dizajnový prvok, alebo pre dosvetlenie rôznych temných zákutí, kam klasické stropné svietenie nedosvieti. Ak chcete vytvoriť dostatočne silné svetlo v obytných priestoroch, vyberte si napríklad z ponuke LED zápustných svetiel.

Kuchynské linky

Lištové LED svietidlá sa najčastejšie montujú pod vrchné skrinky kuchynských liniek. Práve tie najčastejšie tvoria tieň nad pracovnou doskou. Spolu s tieňom vašej siluety sa tak z pracovnej dosky stane relatívne tmavé miesto. LED lištové svietidlá pod horným skrinkami namierené na pracovnú dosku dokonale osvetlia váš pracovný priestor. Zároveň budú umiestnené pod úrovňou vašich očí, a nebudú vám ich tak zbytočne ťahať.

Výkladné skrine, predajne

Medzi najčastejších odberateľov lištových LED svietidiel patria obchodné domy a predajne, kde sa takéto lišty starajú o dokonalé svetlo pri vystavovaní tovaru. Správne nasvietenie tovaru má vplyv aj na rozhodovací proces zákazníkov, a preto ho netreba podceňovať. Platí to najmä pri oblečení, autách, šperkoch a iných tovaroch, pri ktorých záleží na ich dizajne.

Galérie

LED lištové svietidlá tvoria neodmysliteľnú súčasť galérií a iných výstavných plôch, kde dokonale nasvietia vystavované obrazy či iné umelecké diela a predmety. Svoje miesto majú aj na dočasných výstavách, ale aj v múzeách, hradoch, zámkoch a rôznych pamätných domoch. Použiteľné sú v interiéri aj v exteriéri.

Potrebujete návrh osvetlenia?

Neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pripravíme individuálnu cenovú ponuku na mieru. Postaráme sa aj o realizáciu takéhoto osvetlenia. Máme dlhoročné skúsenosti s projektovaním osvetlení pre interiér aj exteriér, pre malé bytové, ale aj obrovské nebytové priestory. Tešíme sa na vašu správu.
Potrebujete poradiť?
Máme niekoľko možností ako nás kontaktovať. Vyberte si, ktorá vám vyhovuje.
My sa vám ozveme
Nechajte nám váš e-mail a náš obchodný zástupca vás bude kontaktovať.
Facebook
SILRING s.r.o.
851 04 Bratislava
Sustekova 16
Záruka a doprava
Záruka na všetky výrobky 3 - 5 rokov. Doprava po celom Slovensku pri objednávke nad 150 eur - zadarmo.
© Všetky práva vyhradené 2024 SILRING
sk
Potrebujete poradiť? Vyžiadajte si nezáväzný návrh vášho projektu osvetlenia